dimarts, 25 d’octubre del 2011

Amb quins altres termes es pot relacionar la superació?

Font: http://vi.sualize.us/view/4ac3c49a98c31626b754b27bcf64b265/
La superació es pot relacionar amb el terme autoajuda, és a dir, intentar ajudar-te a tu mateix per poder superar qualsevol cosa, com ja hem dit anteoriorment en altres publicacions, les pors, les adversitats, els obstacles...
Actualment, hi ha molta gent que necessita llibres d’autoajuda  per fer front a situacions difícils o també per a poder superar coses que han passat a la seva vida, com la mort d’un familiar, situacions de bulling.... 
L’autoajuda és una forma diferent de veure les coses mitjançant llibres, teràpies d’autoajuda... però només es pot aconseguir si confiem en nosaltres mateixos, si estem segurs d’allò que estem fent. Només així podrem superar el que ens proposem.
Un altre terme amb el qual es pot relacionar és la motivació, és a dir, tenir ganes de fer allò que ens hem proposat. Aquest és un factor important, perquè si no estem motivats, no hi posem ganes, no podrem mai a obtenir la superació d'allò que ens havíem proposat. 


Aquí mostrem un exemple d'unes paraules d'un llibre d'autoajuda:

PALABRAS A MÍ MISMO, HUGH PRATHER

EL miedo es un zumbido que apaga mi intuición.

La ansiedad, el temor, el pánico, son huidas
de algo oculto en un rincón de mi mente
que no quiero mirar.
Algún pensamiento, alguna imagen
Que me impulsa a escapar.

El temor es a menudo una indicación de que huyo de mí.


Després de llegir-lo el que pensem és el següent:
Moltes vegades no volem ser conscients d’allò que realment sentim en moments concrets. Això indica que volem fugir de nosaltres mateixos, no volem veure la realitat que ens envolta, que estem vivint. Així doncs, moltes vegades volem superar una situació però no podem perquè no volem veure el que realment està passant. Això és més o menys el que ens vol dir l’autor d’aquestes paraules.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada