dimecres, 19 d’octubre del 2011

La superació és innata?

Font: http://vi.sualize.us/view/baa9f0f8d6d73330c1c188598607ce93/

La superació no és innata, l'anem construint a mida que ens van arribant obstacles, que es complica la nostra vida i, que per tant intentem superar.
Aquest concepte de superació es pot comparar amb un repte que hem d'afrontar per sentir-nos millor amb nosaltres mateixos.
La superació és com un camí que hem d'anar construint per arribar a un objectiu final, és a dir, l'objectiu que ens havíem proposat en un principi.





Wordle: Untitled

3 comentaris:

  1. Sí, pero hay personas que parecen tener más fuerza para la superación... que se enrentan a obstáculos mayores y les hacen parecer pequeños. Mientras que hay personas que se enfrentan a situaciones aparentemente sencillas y se vienen abajo... ¿Dónde buscar fuerzas para la superación?

    ResponElimina
  2. Quan tens un bon dia... un d'aquells en el que et superes en tot, per què és? Ens hem de fixar en aquests dies, aprendre d'ells i lluitar per a què es repeteixin, perquè són aquests dies en els que et superes de debò. I poc a poc vas millorant per aconseguir l'objectiu del que fan referència a l'entrada :)

    ResponElimina
  3. Si és una cosa que vols fer i vols aconseguir sigui com sigui treus forces d'on sigui. Sempre queda una petita força que ens ajuda a superar-nos, superar els obstacles.

    ResponElimina