dimarts, 1 de novembre del 2011

Límits a la superació?

Hauríem de posar límits a la superació? Quins límits? Per què?

Aquestes són algunes de les preguntes que ens fem quan tractem el tema de la superació.
Moltes vegades pensem que la superació només pot ser en aspectes positius, però també ens podem superar en aspectes negatius, com ja hem dit en alguna de les publicacions anteiors. Per això, hem de tenir en compte els aspectes en què ens volem superar i fins on volem arribar, perquè és pot arribar a convertir en una obsessió que fins i tot, pot arribar a perjudicar a aquells que estan al nostre voltant.
Per tant, quan estem pensant en superar-nos hem d'entender bé què és la superació, si és bona o dolenta, i fins a quin punt ho és, ser conscients d'allò que volem aconseguir i, sobretot, si veiem que ens marxa de les mans, posar-hi límits.
Font: http://vi.sualize.us/view/cf76ec33231ada9bddfe0772d86cc8e5/
Resumint una mica, podríem dir que cadascú ha d'entendre que a vegades quan ens capfiquem molt en alguna cosa podem arribar a perjudicar aquells que estan al nostre voltant i que, per tant, hem de prendre mesures per pròpia voluntat i establir uns límits. Per exemple: fins aquí he arribat, això ja no pot seguir així, he de parar-ho, posar límits sigui com sigui (quan un nedador vol aconseguir una medalla ha d'entrenar molt, però arribarà un punt que ja no podrà més i s'haurà de plantejar proposar-se una altra alternativa, com reduir hores d'entrenament).


            

2 comentaris:

  1. Tot i que hem de lluitar pels nostres somnis i les nostres metes, hem de saber quan dir prou, està clar, ja que a vegades hem de desviar-nos per un altre camí i seguir lluitant en una altra direcció!
    Tot i que "impossible is nothing", tots hem de saber on estan els nostres límits, no?
    ;)

    ResponElimina
  2. I tant, però moltes vegades no en som conscients o no volem ser-ho.

    ResponElimina