divendres, 4 de novembre del 2011

Per acabar

Des de l’inici del nostre blog fins ara, hem intentat donar resposta a diverses preguntes relacionades amb el nostre tema, el de la superació. A partir de vídeos, frases, cançons i altres recursos, hem anat construint els nostres propis conceptes, les nostres pròpies reflexions. En aquesta darrera entrada, volem fer-ne un breu recull de tot plegat, sintetitzant-ho en un powerpoint.




Desitgem que aquest petit espai virtual us hagi ajudat a reflexionar i crear les vostres pròpies opinions envers totes les qüestions que hem anat tractant, de la mateixa manera que a nosaltres ens han estat de gran ajuda tots els recursos esmentats anteriorment.

La creació d’aquest blog ens ha estat de gran utilitat per poder comprendre millor tot aquest món de les xarxes socials i del web 2.0. Hem tingut l’oportunitat d’ampliar el nostre ventall de recursos i d’eines informàtiques, al mateix temps que, com ja hem dit, hem anat elaborant els nostres conceptes i opinions envers un tema interessant per a nosaltres.

Moltes gràcies a tots els que heu dedicat part del vostre temps a llegir alguna de les nostres entrades i gràcies a les noves tecnologies per blindar-nos l’oportunitat d’expressar-nos lliurement, compartir els nostres interessos i interactuar amb altres persones.

Ara, només ens queda acomiadar-nos, no amb un adéu sinó, mes aviat amb un fins a la vista!, ja que, segurament, molts de nosaltres continuarem comunicats, d’una manera o d’una altra, a través d’aquesta gran xarxa de comunicació massiva, Internet i els seus webs 2.0.

Fins aviat! I.. recordeu que TOTS podem superar-nos!

Yes we can!

3 comentaris:

  1. El grup de "La Llibertat, un dret essencial", volem deixar-vos la nostra opinió sobre aquesta publicació.
    Nosaltres creiem que la superació va relacionada amb la motivació, el benestar,...
    És important que gent com vosaltres ens recordeu a través del vostre blog la importància de superar-nos dia a dia, per a ser millors persones, per aconseguir el que volem a les nostres vides.
    Tot i així, ens agradaria dir que és molt important establir uns objectius i metes per poder sentir-nos realitzats i per a que mai deixem de lluitar.
    Solament ens queda afegir que la superació ha d'estar unida al respecte per a la resta de persones.

    ResponElimina
  2. Superació, per a nosaltres, també equival a esperança.. Creiem, que quan intentes superar-te, és que prèviament l'esperança t'ha hagut de motivar.. Gran treball i gran blog!!

    ResponElimina
  3. Em de tindre ganes de superar-nos cada dia més i més, per més alt que sigui el salt, val la pena per perseguir els nostres somnis. Perquè com més gran és la dificultat més satisfactori és el triomf. Sigueu feliços!

    ResponElimina